Brand in woning door hennepkwekerij Pleinweg Rotterdam

woensdag 2 december 2015 09:01

Rotterdam – In een woning aan de Pleinweg heeft maandagavond een brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd nadat buurtbewoners een brandalarm hoorden af gaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en ging de woning binnen.

Binnen bleek er daadwerkelijk sprake van brand. Dit kon snel worden geblust. De oorzaak bleek een illegaal aangelegde hennepkwekerij. De kwekerij is verder ontmanteld door een speciaal team. De politie doet onderzoek naar de eigenaren van het pand.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in woning door hennepkwekerij Pleinweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Pleinweg heeft maandagavond een brand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd nadat buurtbewoners een brandalarm hoorden af gaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en ging de woning binnen.

Binnen bleek er daadwerkelijk sprake van brand. Dit kon snel worden geblust. De oorzaak bleek een illegaal aangelegde hennepkwekerij. De kwekerij is verder ontmanteld door een speciaal team. De politie doet onderzoek naar de eigenaren van het pand.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!