Aanrijding Hendrick Staetsweg Rotterdam

donderdag 3 december 2015 18:37

Rotterdam – Aan de Hendrick Staetsweg heeft er donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een brandweerploeg van de brandweer Capelle aan den IJssel deze terug kwam van een brand heeft eerste hulp verleent aan de bestuurster in de auto.

 

Na de overdracht van de brandweerploeg aan de verpleegkundige van de rapid responder kon de brandweer zich spoeden naar de volgende melding aan de Toepad. De verpleegkundige heeft de bestuurster onderzocht, zei kon zelfstandig uit het voertuig komen. De Hendrick Staetsweg is korte tijd afgesloten voor het verkeer. Bestuurders hebben samen met de politieagenten de schadeformulier ingevuld. 

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

IMG_1355 IMG_1356 IMG_1358 IMG_1360 brandweer

 

0 reacties

Aanrijding Hendrick Staetsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Aan de Hendrick Staetsweg heeft er donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een brandweerploeg van de brandweer Capelle aan den IJssel deze terug kwam van een brand heeft eerste hulp verleent aan de bestuurster in de auto.

 

Na de overdracht van de brandweerploeg aan de verpleegkundige van de rapid responder kon de brandweer zich spoeden naar de volgende melding aan de Toepad. De verpleegkundige heeft de bestuurster onderzocht, zei kon zelfstandig uit het voertuig komen. De Hendrick Staetsweg is korte tijd afgesloten voor het verkeer. Bestuurders hebben samen met de politieagenten de schadeformulier ingevuld. 

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

IMG_1355 IMG_1356 IMG_1358 IMG_1360 brandweer

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!