Roemenen gepakt na achtervolging met buit van inbraak bij 95-jarige man Generaal van der Heijdenstraat Rotterdam

donderdag 3 december 2015 08:51

Rotterdam – De politie heeft twee Roemenen aangehouden nadat zij hadden ingebroken bij een 95-jarige man. Ze sloegen erna op de vlucht waarop de politie ze in het vizier kreeg in de omgeving van de Bosdreef. Een achtervolging werd gestart omdat zij een stopteken negeerden. Al snel achtervolgden meer de politie-eenheden de verdachten.

Op de Generaal van der Heijdenstraat sprongen ze uit de auto en zette het op een lopen. Echter was de diensthond van de politie sneller en beet zich in één van de verdachten vast. De andere kon worden ingehaald door de agenten. Ze werden beiden naar het bureau gebracht. In de auto werd de buit waaronder een gouden ketting teruggevonden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Roemenen gepakt na achtervolging met buit van inbraak bij 95-jarige man Generaal van der Heijdenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft twee Roemenen aangehouden nadat zij hadden ingebroken bij een 95-jarige man. Ze sloegen erna op de vlucht waarop de politie ze in het vizier kreeg in de omgeving van de Bosdreef. Een achtervolging werd gestart omdat zij een stopteken negeerden. Al snel achtervolgden meer de politie-eenheden de verdachten.

Op de Generaal van der Heijdenstraat sprongen ze uit de auto en zette het op een lopen. Echter was de diensthond van de politie sneller en beet zich in één van de verdachten vast. De andere kon worden ingehaald door de agenten. Ze werden beiden naar het bureau gebracht. In de auto werd de buit waaronder een gouden ketting teruggevonden.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!