Auto beland in sloot na fout met parkeren Groeneweg Bergschenhoek

vrijdag 4 december 2015 19:42

Bergschenhoek – Op de Groeneweg in Bergschenhoek is vrijdagmorgen een automobilist te water geraakt. De automobilist maakte vermoedelijk een fout tijdens het parkeren en reed vooruit de sloot in.

De brandweer rukte met spoed uit om de persoon uit de auto te halen maar bleek niet nodig te zijn. De man was zelf uit het voertuig gekomen en is ter plaatse gecontroleerd. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Een berger heeft de auto meegenomen.

Foto’s : Norbert Verhoeff

20151204103830 20151204103821 20151204103814

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto beland in sloot na fout met parkeren Groeneweg Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Op de Groeneweg in Bergschenhoek is vrijdagmorgen een automobilist te water geraakt. De automobilist maakte vermoedelijk een fout tijdens het parkeren en reed vooruit de sloot in.

De brandweer rukte met spoed uit om de persoon uit de auto te halen maar bleek niet nodig te zijn. De man was zelf uit het voertuig gekomen en is ter plaatse gecontroleerd. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Een berger heeft de auto meegenomen.

Foto’s : Norbert Verhoeff

20151204103830 20151204103821 20151204103814

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!