Mahad M. in hoger beroep tegen straf voor poging doodslag op Dordtenaar

vrijdag 4 december 2015 19:54

Dordrecht – De 22-jarige Mahad M. gaat in hoger beroep voor de straf die hij heeft opgelegd gekregen voor het zwaar verwonden van de 22-jarige Dordtenaar. De man gooide in April 2015 bij uitgaansgelegenheid Bibelot met een stoeptegel naar het hoofd van het slachtoffer. Hij raakte daardoor zeer ernstig gewond en is nog steeds herstellende.

Justitie had de 21-jarige Mahad M. veroordeelt voor 2 jaar cel en 6 maanden voorwaardelijk. Ook moet hij een schadevergoeding van 15.000 euro betalen. Indien hij dit niet kan komt er 100 dagen gevangenisstraf bij. Volgens zijn advocaat Renée van den Hemel laten de camerabeelden niet voldoende bewijs zijn dat het haar cliënt betreft.

Vier onafhankelijke rechercheurs hebben aangetoond dat Mahad M. wel degelijk verantwoordelijk is voor het toebrengen van het zware letsel aan het slachtoffer. Ook was er een beker met zijn DNA aangetroffen op het plaats delict. De verdachte had aangegeven dat dat mogelijk van een aantal dagen eerder was blijven liggen. Echter wordt de straat daar elke dag gereinigd vanwege de uitgaansgelegenheden.

De familie van het slachtoffer had eerder via het Openbaar Ministerie gehoord dat er 6 jaar straf zou worden geëist. Hier bleef slechts 2,5 jaar cel van over, waar het voorarrest al 6 maanden betrof.

Zie ook artikel : Man (21) zwaargewond na beestachtige mishandeling door groep jongeren, politie dringend op zoek naar getuigen Energiehuis Dordrecht

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mahad M. in hoger beroep tegen straf voor poging doodslag op Dordtenaar
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De 22-jarige Mahad M. gaat in hoger beroep voor de straf die hij heeft opgelegd gekregen voor het zwaar verwonden van de 22-jarige Dordtenaar. De man gooide in April 2015 bij uitgaansgelegenheid Bibelot met een stoeptegel naar het hoofd van het slachtoffer. Hij raakte daardoor zeer ernstig gewond en is nog steeds herstellende.

Justitie had de 21-jarige Mahad M. veroordeelt voor 2 jaar cel en 6 maanden voorwaardelijk. Ook moet hij een schadevergoeding van 15.000 euro betalen. Indien hij dit niet kan komt er 100 dagen gevangenisstraf bij. Volgens zijn advocaat Renée van den Hemel laten de camerabeelden niet voldoende bewijs zijn dat het haar cliënt betreft.

Vier onafhankelijke rechercheurs hebben aangetoond dat Mahad M. wel degelijk verantwoordelijk is voor het toebrengen van het zware letsel aan het slachtoffer. Ook was er een beker met zijn DNA aangetroffen op het plaats delict. De verdachte had aangegeven dat dat mogelijk van een aantal dagen eerder was blijven liggen. Echter wordt de straat daar elke dag gereinigd vanwege de uitgaansgelegenheden.

De familie van het slachtoffer had eerder via het Openbaar Ministerie gehoord dat er 6 jaar straf zou worden geëist. Hier bleef slechts 2,5 jaar cel van over, waar het voorarrest al 6 maanden betrof.

Zie ook artikel : Man (21) zwaargewond na beestachtige mishandeling door groep jongeren, politie dringend op zoek naar getuigen Energiehuis Dordrecht

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!