Brand in KPN gebouw Toren op Zuid Wilhelminakade Rotterdam

zondag 6 december 2015 21:48
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – In het KPN gebouw ook wel de Toren op Zuid aan de Wilhelminakade heeft zondagavond en kleine brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks 21:18 uur een automatische brandmelding en stuurde er een eenheid op af. Eenmaal ter plaatse bleek er daadwerkelijk sprake van rookontwikkeling op de 17e verdieping.

Omdat het hoogbouw betrof werd er opgeschaald naar middelbrand. De brandweer startte vervolgens een onderzoek. De oorzaak bleek te zijn gevonden op de 16e verdieping. Het brandje kon vervolgens snel worden geblust waarna er geventileerd kon worden. Wat er gebrand heeft is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in KPN gebouw Toren op Zuid Wilhelminakade Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – In het KPN gebouw ook wel de Toren op Zuid aan de Wilhelminakade heeft zondagavond en kleine brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks 21:18 uur een automatische brandmelding en stuurde er een eenheid op af. Eenmaal ter plaatse bleek er daadwerkelijk sprake van rookontwikkeling op de 17e verdieping.

Omdat het hoogbouw betrof werd er opgeschaald naar middelbrand. De brandweer startte vervolgens een onderzoek. De oorzaak bleek te zijn gevonden op de 16e verdieping. Het brandje kon vervolgens snel worden geblust waarna er geventileerd kon worden. Wat er gebrand heeft is niet bekend.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!