Brandweer redt meerdere bewoners van balkons na felle woningbrand Krabbendijkestraat Rotterdam

zondag 6 december 2015 21:29

Rotterdam – De brandweer heeft zondagavond een groot aantal bewoners van onder andere balkon gered nadat er brand was uitgebroken in een woning aan de Krabbendijkestraat. In een woning op de 4e verdieping ontstond een felle brand waarna vluchten via het portiek niet meer mogelijk bleek.

Bij aankomst van de brandweer stonden aantal bewoners op de balkons. Zij werden doormiddel van een ladderwagen naar beneden gehaald. De brandweer had het vuur snel onder controle.. De bewoners werden opgevangen in politievoertuigen. Een aantal van hen heeft klachten als rookinhalatie. Een ambulance was aanwezig om hen te controleren.

Vanwege de brand was de Slinge ter hoogte van de Krabbendijkestraat afgesloten. Hier staan onder andere politievoertuigen en ambulances. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk / 112-rijnmond.nl

image

image

https://twitter.com/D_Ifrah/status/673602405163016194

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt meerdere bewoners van balkons na felle woningbrand Krabbendijkestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft zondagavond een groot aantal bewoners van onder andere balkon gered nadat er brand was uitgebroken in een woning aan de Krabbendijkestraat. In een woning op de 4e verdieping ontstond een felle brand waarna vluchten via het portiek niet meer mogelijk bleek.

Bij aankomst van de brandweer stonden aantal bewoners op de balkons. Zij werden doormiddel van een ladderwagen naar beneden gehaald. De brandweer had het vuur snel onder controle.. De bewoners werden opgevangen in politievoertuigen. Een aantal van hen heeft klachten als rookinhalatie. Een ambulance was aanwezig om hen te controleren.

Vanwege de brand was de Slinge ter hoogte van de Krabbendijkestraat afgesloten. Hier staan onder andere politievoertuigen en ambulances. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk / 112-rijnmond.nl

image

image

https://twitter.com/D_Ifrah/status/673602405163016194

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!