EOD onderzoekt verdachte auto met mogelijk explosief Pretorialaan Rotterdam (VIDEO)

zondag 6 december 2015 12:34

Rotterdam – Op de Pretorialaan is vanmiddag rond 12.30 een verdachte buitenlandse auto aangetroffen. Zowel de politie als de EOD (Explosieve Opruimings Dienst) is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken.

Mogelijk lag er een explosief in de auto. De auto zou zijn ontdekt na een ruzie tussen een huurder en een verhuurder. De EOD ging in de auto van de verhuurder zoeken en vonden een verdacht voorwerp in een plastic tas.

Achteraf bleek er weinig gevaar. Er is verder niks verdachts aangetroffen en de afzetting op de Pretorialaan werd opgeheven.

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

EOD onderzoekt verdachte auto met mogelijk explosief Pretorialaan Rotterdam (VIDEO)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Pretorialaan is vanmiddag rond 12.30 een verdachte buitenlandse auto aangetroffen. Zowel de politie als de EOD (Explosieve Opruimings Dienst) is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken.

Mogelijk lag er een explosief in de auto. De auto zou zijn ontdekt na een ruzie tussen een huurder en een verhuurder. De EOD ging in de auto van de verhuurder zoeken en vonden een verdacht voorwerp in een plastic tas.

Achteraf bleek er weinig gevaar. Er is verder niks verdachts aangetroffen en de afzetting op de Pretorialaan werd opgeheven.

image

image

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!