Ravage en twee gewonden na frontale aanrijding N217 Puttershoek

maandag 7 december 2015 10:51

Puttershoek – Bij een frontale aanrijding op de N217 zijn maandagmorgen twee personen gewond geraakt. Omstreeks 06.30 uur ontstond er door een nog onbekende oorzaak op hoge snelheid een frontale aanrijding. De twee bestuurders raakten hierdoor gewond.

Een ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers naar het ziekenhuis over te brengen. Gezien de ravage mogen de bestuurders van geluk spreken er levend uit te zijn gekomen. Zij hebben het geluk dat ze met de passagierszijde op elkaar botsten.

Vanwege het ongeval was de weg tussen recreatieoord Binnenmaas en Maasdam afgesloten. Het verkeer moest worden omgeleid. Een berger heeft de voertuigen geborgen.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=763565750416659&id=481969211909649/” width=”700″/]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ravage en twee gewonden na frontale aanrijding N217 Puttershoek
Schrijver:

 

 

Puttershoek – Bij een frontale aanrijding op de N217 zijn maandagmorgen twee personen gewond geraakt. Omstreeks 06.30 uur ontstond er door een nog onbekende oorzaak op hoge snelheid een frontale aanrijding. De twee bestuurders raakten hierdoor gewond.

Een ambulance kwam ter plaatse om de slachtoffers naar het ziekenhuis over te brengen. Gezien de ravage mogen de bestuurders van geluk spreken er levend uit te zijn gekomen. Zij hebben het geluk dat ze met de passagierszijde op elkaar botsten.

Vanwege het ongeval was de weg tussen recreatieoord Binnenmaas en Maasdam afgesloten. Het verkeer moest worden omgeleid. Een berger heeft de voertuigen geborgen.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=763565750416659&id=481969211909649/” width=”700″/]

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!