Winkels ontruimd na melding verdachte koffer WC de Koperwiek Capelle aan den IJssel

maandag 7 december 2015 12:54

Capelle aan den IJssel – Een gedeelte van het winkelcentrum de Koperwiek aan de zijde van het Stadsplein is korte tijd ontruimd geweest nadat er een verdachte koffer was aangetroffen. Een man kwam aangefietst met een koffer en zette deze nabij de ingang naast een prullenbak neer.

Omdat het een verdachte situatie betrof werd besloten een gedeelte te ontruimen. Handhaving gaf daarbij ondersteuning. Daarbij werden er ook een aantal omliggende winkels van het winkelcentrum ontruimd. De politie verrichte onderzoek en concludeerde dat het om een ongevaarlijke mogelijk gedumpte koffer ging. De politie heeft de koffer meegenomen voor onderzoek.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2274kl FMS_2275kl FMS_2276kl FMS_2277kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Winkels ontruimd na melding verdachte koffer WC de Koperwiek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een gedeelte van het winkelcentrum de Koperwiek aan de zijde van het Stadsplein is korte tijd ontruimd geweest nadat er een verdachte koffer was aangetroffen. Een man kwam aangefietst met een koffer en zette deze nabij de ingang naast een prullenbak neer.

Omdat het een verdachte situatie betrof werd besloten een gedeelte te ontruimen. Handhaving gaf daarbij ondersteuning. Daarbij werden er ook een aantal omliggende winkels van het winkelcentrum ontruimd. De politie verrichte onderzoek en concludeerde dat het om een ongevaarlijke mogelijk gedumpte koffer ging. De politie heeft de koffer meegenomen voor onderzoek.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2274kl FMS_2275kl FMS_2276kl FMS_2277kl

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!