ANPR controle busstation Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – De politie samen met de belastingdienst heeft woensdag een grote ANPR controle gehouden bij de parkeerplaats bij het busstation. Bestuurders die gesignaleerd stonden met hun kenteken werden door motoragenten naar de controleplaats  gebracht. Een ANPR voertuig van de politie stond onderaan de aanbrug van de Algerabrug om de gesignaleerde voertuigen door te geven aan de motoragenten.

 

Bij deze grote controle heeft de belastingdienst € 26,855,- geint aan opstaande belastingschulden, de belastingdienst heeft 9 auto’s bij de controle in beslag genomen. Ook diverse opstaande bekeuringen bij de politie werden voldaan, tevens diverse bekeuringen uitgedeeld voor mobiel bellen tijdens het rijden en verkeerde kentekenplaten voeren.

 

Stagiaires van Handhaving en toezicht hebben in de ochtend meegekeken en geholpen bij de controle, ook waren er twee politie vrijwilligers aanwezig voor ondersteuning te geven aan de agenten en belastinginspecteurs.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_9360 IMG_9361 IMG_9362 IMG_9372 IMG_9375 IMG_9400 IMG_9418 IMG_9424

- Advertisement -

Gerelateerd