Installatie nieuwe burgemeester Krimpen aan den IJssel Martijn Vroom

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Woensdagavond is in het raadshuis van Krimpen aan den IJssel de nieuwe burgemeester Martijn Vroom van Krimpen aan den IJssel geïnstalleerd door de commissaris van koning de heer Jaap Smit. De heer Martijn Vroom (40 jaar) is lid van het CDA. Hij is wethouder van Waddinxveen en voormalig wethouder van Noordwijk geweest.

De heer Vroom volgt de heer Ries Jansen (D66) op die per 1 oktober 2010 met pensioen is gegaan. Vanaf 4 oktober 2010 is mevrouw Lennie Huizer (PvdA) waarnemend burgemeester van Krimpen aan den IJssel. Dit in verband met de toen mogelijke samenvoeging van de K 5 gemeentes ( Nederlek Ouderkerk, Vlist, Bergambacht en Schoonhoven) en Krimpen aan den IJssel. de gemeente Krimpen aan den IJssel bleef zelfstandig.  Mevrouw Lennie Huizer heeft maandag bij een afscheidsreceptie afscheid genomen van de burgers in Krimpen aan den IJssel.

- Advertisement -

 

Na diverse toespraken heeft wethouder Marco Oosterwijk de ambstketting overhandigt aan de burgemeester Martijn Vroom. De heer Martijn Vroom sloot als nieuwe burgemeester de buitengewone raadsvergadering waarna er een welkoms receptie was in het raadhuis.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_9478

IMG_9435 IMG_9443 IMG_9447 IMG_9449 IMG_9452 IMG_9479 IMG_9495 IMG_9507 IMG_9509 IMG_9513 IMG_9522

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...