Tuinhuisje achter woning brand volledig uit Oosteinde Warmond

woensdag 9 december 2015 07:30

Vanmorgen omstreeks half 6 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand aan het Oosteinde in Warmond. Ter plaatse bleek het niet te gaan om een voertuig maar een tuinhuisje wat in lichterlaaie stond.

Vanwege onder ander de locatie van de brand heeft de brandweer vrij snel opgeschaald naar Middelbrand waarop er een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. De brandweer had de brand na enige tijd onder controle, en heeft de brand nog nageblust. Het tuinhuisje kan als verloren worden beschouwd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0284

IMG_0286

IMG_0291

IMG_0292

IMG_0300

IMG_0301

IMG_0303

 

0 reacties

Tuinhuisje achter woning brand volledig uit Oosteinde Warmond
Schrijver:

 

 

Vanmorgen omstreeks half 6 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand aan het Oosteinde in Warmond. Ter plaatse bleek het niet te gaan om een voertuig maar een tuinhuisje wat in lichterlaaie stond.

Vanwege onder ander de locatie van de brand heeft de brandweer vrij snel opgeschaald naar Middelbrand waarop er een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. De brandweer had de brand na enige tijd onder controle, en heeft de brand nog nageblust. Het tuinhuisje kan als verloren worden beschouwd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0284

IMG_0286

IMG_0291

IMG_0292

IMG_0300

IMG_0301

IMG_0303

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!