Automobilist crasht tegen hekwerk na mogelijke achtervolging Paulus Potterlaan / Reigerlaan Capelle aan den IJssel

donderdag 10 december 2015 05:50

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag tegen het hekwerk van een gemaal aan de Reigerlaan tot stilstand gekomen.De man was gevlucht na een eerder ongeval en werd daarbij achtervolgd door de politie.

Op de Reigerlaan raakte de man de macht over het stuur kwijt en ramde het hekwerk van het gemaal. De man kon vervolgens worden aangehouden door de achtervolgende agenten. Waar de aanrijding heeft plaatsgevonden is nog niet bekend. Of de man gedronken heeft wordt nog onderzocht. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf.

 

FMS_2284kl FMS_2282kl FMS_2280kl FMS_2279kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist crasht tegen hekwerk na mogelijke achtervolging Paulus Potterlaan / Reigerlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag tegen het hekwerk van een gemaal aan de Reigerlaan tot stilstand gekomen.De man was gevlucht na een eerder ongeval en werd daarbij achtervolgd door de politie.

Op de Reigerlaan raakte de man de macht over het stuur kwijt en ramde het hekwerk van het gemaal. De man kon vervolgens worden aangehouden door de achtervolgende agenten. Waar de aanrijding heeft plaatsgevonden is nog niet bekend. Of de man gedronken heeft wordt nog onderzocht. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf.

 

FMS_2284kl FMS_2282kl FMS_2280kl FMS_2279kl

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!