Dode na ongeval op spoor Geestwoningpad Voorschoten

donderdag 10 december 2015 21:38

Voorschoten – Donderdagmiddag zijn omstreeks 12:00 uur de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval op het spoor langs het Geestwoningpad in Voorschoten. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een persoon en een trein. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn/haar verwondingen.

De inzittenden van de sprinter zijn, met behulp van de brandweer, uit de trein gehaald, waarna zij hun weg konden vervolgen naar het station. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. Of er sprake is van zelfdoding is ook onbekend. Dit zal onderzoek moeten uitwijzen. Door het ongeval lag het treinverkeer uren stil.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0330 IMG_0332 IMG_0335 IMG_0337 IMG_0338 IMG_0341 IMG_0342 IMG_0344 IMG_0346

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na ongeval op spoor Geestwoningpad Voorschoten
Schrijver:

 

 

Voorschoten – Donderdagmiddag zijn omstreeks 12:00 uur de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval op het spoor langs het Geestwoningpad in Voorschoten. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een persoon en een trein. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn/haar verwondingen.

De inzittenden van de sprinter zijn, met behulp van de brandweer, uit de trein gehaald, waarna zij hun weg konden vervolgen naar het station. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. Of er sprake is van zelfdoding is ook onbekend. Dit zal onderzoek moeten uitwijzen. Door het ongeval lag het treinverkeer uren stil.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0330 IMG_0332 IMG_0335 IMG_0337 IMG_0338 IMG_0341 IMG_0342 IMG_0344 IMG_0346

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!