Explosie en flinke brand verwoest woning Rusthoflaan Rotterdam (video)

donderdag 10 december 2015 06:24

Rotterdam – Donderdagmorgen 10 december heeft een explosie voor een ravage gezorgd in een woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam-Crooswijk. De gehele gevel van de woning kwam op straat te liggen en er ontstond brand. De brandweer was snel ter plaatse en ontruimde direct een aantal woningen.

De brand werd snel geblust. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Er wordt onderzocht hoe de explosie is ontstaan. Mogelijk is een gasleiding de oorzaak van de explosie. De bewoners die werden geëvacueerd zijn opgevangen door de hulpverleners. Voordat zij terug kunnen wordt er eerst gekeken of de woningen stabiel zijn.

image

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Explosie en flinke brand verwoest woning Rusthoflaan Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagmorgen 10 december heeft een explosie voor een ravage gezorgd in een woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam-Crooswijk. De gehele gevel van de woning kwam op straat te liggen en er ontstond brand. De brandweer was snel ter plaatse en ontruimde direct een aantal woningen.

De brand werd snel geblust. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Er wordt onderzocht hoe de explosie is ontstaan. Mogelijk is een gasleiding de oorzaak van de explosie. De bewoners die werden geëvacueerd zijn opgevangen door de hulpverleners. Voordat zij terug kunnen wordt er eerst gekeken of de woningen stabiel zijn.

image

image

image

image

image

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!