Hulpdiensten rukken uit voor schoorsteenbrand aan de Beltmolen Capelle aan den IJssel

zaterdag 12 december 2015 19:00

Capelle aan den IJssel – Aan het begin van de avond kwam er omstreeks 18:59 uur een melding binnen bij de brandweer een mogelijke woningbrand aan de Beltmolen in Capelle aan den IJssel. Hierop zijn gelijk 2 tankautospuiten en een ladderwagen van de brandweer en een politie eenheid met spoed ter plaatse gegaan.

Ter plaatse bleek het om een schoorsteenbrand te gaan. De brandweer heeft doormiddel van een ladderwagen de schoorsteen bekeken en geveegd. Voor de bewoners is een stookverbod geadviseerd. Een bedrijf zal de schoorsteen moeten reinigen.

Foto: Jeffrey Jacobs

image

 

0 reacties

Hulpdiensten rukken uit voor schoorsteenbrand aan de Beltmolen Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Aan het begin van de avond kwam er omstreeks 18:59 uur een melding binnen bij de brandweer een mogelijke woningbrand aan de Beltmolen in Capelle aan den IJssel. Hierop zijn gelijk 2 tankautospuiten en een ladderwagen van de brandweer en een politie eenheid met spoed ter plaatse gegaan.

Ter plaatse bleek het om een schoorsteenbrand te gaan. De brandweer heeft doormiddel van een ladderwagen de schoorsteen bekeken en geveegd. Voor de bewoners is een stookverbod geadviseerd. Een bedrijf zal de schoorsteen moeten reinigen.

Foto: Jeffrey Jacobs

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!