Politie houdt verdachten met BTGV-procedure aan Thorbeckelaan Zwijndrecht

zaterdag 12 december 2015 01:00

Zwijndrecht – De politie heeft vrijdagavond drie verdachten aangehouden nadat zij zich verdacht hadden opgehoudeb bij een woning. De man van deze woning was eerder bedreigd en belde de politie toen hij een aantal verdachte personen zich in de buurt van zijn woning ophielden.

 

De politue startte een zoekactie en wist de auto van de verdachten staande te houden op de Thorbeckelaan. Doormidel van de Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) werden de inzitten door agenten met getrokken wapens uit de auto gehaald. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachten met BTGV-procedure aan Thorbeckelaan Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – De politie heeft vrijdagavond drie verdachten aangehouden nadat zij zich verdacht hadden opgehoudeb bij een woning. De man van deze woning was eerder bedreigd en belde de politie toen hij een aantal verdachte personen zich in de buurt van zijn woning ophielden.

 

De politue startte een zoekactie en wist de auto van de verdachten staande te houden op de Thorbeckelaan. Doormidel van de Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) werden de inzitten door agenten met getrokken wapens uit de auto gehaald. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Foto’s : Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!