Fietser (16) ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door IJsseldijk Krimpen aan den IJssel

zaterdag 12 december 2015 20:22

Krimpen aan den IJssel – Zaterdagavond 12 december is een fietser ernstig gewond geraakt na een ongeval op de IJsseldijk. De fietser fietste samen met een vriend naar huis en werd op de dijk aangereden door een automobilist. Hij kwam hard ten val en raakte daardoor ernstig gewond. De automobilist reed na het ongeval door.

De ambulance was snel ter plaatse en kreeg hulp van omstanders om hem in de ambulance te krijgen. Hij is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie moest vanwege de sporen de dijk afsluiten. Hierdoor ontstond er een flinke verkeerschaos. De politie is op zoek naar getuigen en roept de automobilist op om zich te melden.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

image

image

image

 

0 reacties

Fietser (16) ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door IJsseldijk Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Zaterdagavond 12 december is een fietser ernstig gewond geraakt na een ongeval op de IJsseldijk. De fietser fietste samen met een vriend naar huis en werd op de dijk aangereden door een automobilist. Hij kwam hard ten val en raakte daardoor ernstig gewond. De automobilist reed na het ongeval door.

De ambulance was snel ter plaatse en kreeg hulp van omstanders om hem in de ambulance te krijgen. Hij is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie moest vanwege de sporen de dijk afsluiten. Hierdoor ontstond er een flinke verkeerschaos. De politie is op zoek naar getuigen en roept de automobilist op om zich te melden.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!