Twee gewonden waaronder vermoedelijke dader na steekpartij in woning Calandstraat Sliedrecht

zaterdag 12 december 2015 21:50
Fotograaf : Anouk Krempel

Sliedrecht – Bij een steekpartij in de Calandstraat zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen als gevolg van een steekpartij. De politie vermoedt dat één van de slachtoffers de dader betreft. Wat er is gebeurd is nog onduidelijk.

Twee ambulances zijn ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Een groot gedeelte van de straat is afgezet in verband met sporenonderzoek. De steekpartij heeft plaatsgevonden in een woning. Hoe ernstig de twee eraan toe zijn is nog onbekend.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden waaronder vermoedelijke dader na steekpartij in woning Calandstraat Sliedrecht
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Sliedrecht – Bij een steekpartij in de Calandstraat zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen als gevolg van een steekpartij. De politie vermoedt dat één van de slachtoffers de dader betreft. Wat er is gebeurd is nog onduidelijk.

Twee ambulances zijn ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Een groot gedeelte van de straat is afgezet in verband met sporenonderzoek. De steekpartij heeft plaatsgevonden in een woning. Hoe ernstig de twee eraan toe zijn is nog onbekend.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!