Verkeer op de Coolsingel Rotterdam ernstig ontregeld na aanrijding met speciale kersttram

zaterdag 12 december 2015 22:37

Rotterdam – Zaterdagavond 12 december is door een ongeval op de Coolsingel het auto- en  tramverkeer ernstig ontregeld. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding met meerdere personenvoertuig en de speciale Kersttram van de RET.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft enkele inzittenden nagekeken. Er bleek voor zover bekend niemand gewond. Wel is het tramverkeer de hoofdader tussen de Erasmusbrug en het Hofplein volledig gestremd. Omdat de Verkeersongevallen Analyse een onderzoek doet naar de toedracht zal de Coolsingel tussen de Aert van Nesstraat en het Churchilplein voorlopig voor al het verkeer afgesloten.

De RET heeft voor de tramlijnen die normaal over de Coolsingel rijden een omleiding ingesteld. Kijk hiervoor op www.ret.nl.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

image

image

image

image

 

0 reacties

Verkeer op de Coolsingel Rotterdam ernstig ontregeld na aanrijding met speciale kersttram
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagavond 12 december is door een ongeval op de Coolsingel het auto- en  tramverkeer ernstig ontregeld. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding met meerdere personenvoertuig en de speciale Kersttram van de RET.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft enkele inzittenden nagekeken. Er bleek voor zover bekend niemand gewond. Wel is het tramverkeer de hoofdader tussen de Erasmusbrug en het Hofplein volledig gestremd. Omdat de Verkeersongevallen Analyse een onderzoek doet naar de toedracht zal de Coolsingel tussen de Aert van Nesstraat en het Churchilplein voorlopig voor al het verkeer afgesloten.

De RET heeft voor de tramlijnen die normaal over de Coolsingel rijden een omleiding ingesteld. Kijk hiervoor op www.ret.nl.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

image

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!