Automobilist ramt hekwerk en gevel van appartementencomplex Bachlaan Voorschoten

zondag 13 december 2015 20:51

VOORSCHOTEN – Zondagmiddag 13 december zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Bachlaan met de Nassaukade in Voorschoten.  Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden. De bestuurder van een personenauto bleek door een hekwerk te zijn gereden en tot stilstand te zijn gekomen tegen de gevel van een appartementencomplex.

Er bleek ter plaatse geen sprake te zijn van een beknelling waarop de brandweer niet al te veel heeft kunnen doen op de het loskoppelen van de accu na. De bestuurder van het voertuig raakte bij het ongeval gewond en is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog niet bekend. Het voertuig zal worden afgesleept door een berger. Of de woning waar de bestuurder tegenaan is gereden veel schade heeft opgelopen is niet bekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0789 IMG_0783 IMG_0778

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist ramt hekwerk en gevel van appartementencomplex Bachlaan Voorschoten
Schrijver:

 

 

VOORSCHOTEN – Zondagmiddag 13 december zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Bachlaan met de Nassaukade in Voorschoten.  Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden. De bestuurder van een personenauto bleek door een hekwerk te zijn gereden en tot stilstand te zijn gekomen tegen de gevel van een appartementencomplex.

Er bleek ter plaatse geen sprake te zijn van een beknelling waarop de brandweer niet al te veel heeft kunnen doen op de het loskoppelen van de accu na. De bestuurder van het voertuig raakte bij het ongeval gewond en is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog niet bekend. Het voertuig zal worden afgesleept door een berger. Of de woning waar de bestuurder tegenaan is gereden veel schade heeft opgelopen is niet bekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0789 IMG_0783 IMG_0778

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!