Man (63) komt om het leven na ongeval met heftruck Bodegraven

maandag 14 december 2015 13:45
Foto : Dennis Vervoorn

Bodegraven –  Een 63-jarige man uit Gouda is maandagmorgen om het leven gekomen na een noodlottig bedrijfsongeval. De man kwam door een nog onbekende oorzaak onder een heftruck te zitten en zat daarbij bekneld. Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer te helpen.

De man werd onder de heftruck vandaan gehaald maar bleek al reeds te zijn overleden. Het personeel van het bedrijf is opgevangen door de politie. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend en wordt onderzocht door de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (63) komt om het leven na ongeval met heftruck Bodegraven
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Bodegraven –  Een 63-jarige man uit Gouda is maandagmorgen om het leven gekomen na een noodlottig bedrijfsongeval. De man kwam door een nog onbekende oorzaak onder een heftruck te zitten en zat daarbij bekneld. Diverse hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer te helpen.

De man werd onder de heftruck vandaan gehaald maar bleek al reeds te zijn overleden. Het personeel van het bedrijf is opgevangen door de politie. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend en wordt onderzocht door de politie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!