Traumaheli ingezet bij ernstige aanrijding met scooter Schollevaarse Dreef Capelle a/d IJssel

maandag 14 december 2015 09:27

Capelle aan den IJssel – Bij een aanrijding tussen de bestuurder van een scooter en aan automobilist is een man zwaargewond geraakt. De man stak de Schollevaarse Dreef over en werd geramd door een automobilist. Omdat zijn verwondingen van dusdanige ernst waren kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse met de traumahelikopter.

De man is ter plekke gestabiliseerd door de arts van het MMT en het ambulancepersoneel. Deze is vervolgens met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. Het autoverkeer heeft voorrang op de betreffende kruising.

Zie meer foto’s op de website van FlashPhotoNL

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumaheli ingezet bij ernstige aanrijding met scooter Schollevaarse Dreef Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een aanrijding tussen de bestuurder van een scooter en aan automobilist is een man zwaargewond geraakt. De man stak de Schollevaarse Dreef over en werd geramd door een automobilist. Omdat zijn verwondingen van dusdanige ernst waren kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse met de traumahelikopter.

De man is ter plekke gestabiliseerd door de arts van het MMT en het ambulancepersoneel. Deze is vervolgens met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. Het autoverkeer heeft voorrang op de betreffende kruising.

Zie meer foto’s op de website van FlashPhotoNL

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!