Uitslaande woningbrand met veel rook Engelsestraat Rotterdam

maandag 14 december 2015 13:40

Rotterdam – In een woning aan de Engelsestraat in het Witte Dorp is maandagmiddag een felle brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het pand. De brand ging gepaard met behoorlijk wat rook.

Een deel van de woningen van het blok werd ontruimd. De brandweer had de brand uiteindelijk snel onder controle. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen, wel is er een ambulance ter plaatse. De woningen worden geventileerd.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande woningbrand met veel rook Engelsestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Engelsestraat in het Witte Dorp is maandagmiddag een felle brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het pand. De brand ging gepaard met behoorlijk wat rook.

Een deel van de woningen van het blok werd ontruimd. De brandweer had de brand uiteindelijk snel onder controle. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen, wel is er een ambulance ter plaatse. De woningen worden geventileerd.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!