Kleine brand in wooncentrum Aar Rotterdam

dinsdag 15 december 2015 10:36

Rotterdam – De brandweer rukte dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur uit voor een brand in een wooncentrum aan de Aar in Rotterdam-Zevenkamp. Binnen was er brand ontstaan en door de brand trok er rook de etage op. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden.

Het vuur was snel onder controle. Enkele bewoners die aanwezig waren op de betreffende etage werden elders opgevangen. Twee van hen moesten worden gecontroleerd door ambulancepersoneel op rookinhalatie. De brandweer heeft de etage geventileerd waarna iedereen weer terug hun woning in kon. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

FMS_2427 FMS_2426 FMS_2425 FMS_2424 FMS_2423 FMS_2422 FMS_2421 FMS_2420

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in wooncentrum Aar Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer rukte dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur uit voor een brand in een wooncentrum aan de Aar in Rotterdam-Zevenkamp. Binnen was er brand ontstaan en door de brand trok er rook de etage op. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden.

Het vuur was snel onder controle. Enkele bewoners die aanwezig waren op de betreffende etage werden elders opgevangen. Twee van hen moesten worden gecontroleerd door ambulancepersoneel op rookinhalatie. De brandweer heeft de etage geventileerd waarna iedereen weer terug hun woning in kon. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

FMS_2427 FMS_2426 FMS_2425 FMS_2424 FMS_2423 FMS_2422 FMS_2421 FMS_2420

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!