Bestuurder brommer overleden na éénzijdig ongeval Slaak Rotterdam

donderdag 17 december 2015 19:58

Rotterdam – De bestuurder van een brommer is donderdagavond overleden na een ernstig éénzijdig ongeval. De man reed op de Slaak en reed door een nog onbekende oorzaak tegen een paal. Hierdoor kwam hij hard ten val. De man werd terplekke gereanimeerd.

Zowel de brandweer, politie als het Mobiel Medisch Team ondersteunde het ambulancepersoneel bij de reanimatie. Ondanks dat de man met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht overleed hij aan zijn verwondingen. De politie heeft een gedeelte afgezet voor onderzoek.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder brommer overleden na éénzijdig ongeval Slaak Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De bestuurder van een brommer is donderdagavond overleden na een ernstig éénzijdig ongeval. De man reed op de Slaak en reed door een nog onbekende oorzaak tegen een paal. Hierdoor kwam hij hard ten val. De man werd terplekke gereanimeerd.

Zowel de brandweer, politie als het Mobiel Medisch Team ondersteunde het ambulancepersoneel bij de reanimatie. Ondanks dat de man met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht overleed hij aan zijn verwondingen. De politie heeft een gedeelte afgezet voor onderzoek.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!