Felle brand in woning Bermweg Capelle aan den IJssel

donderdag 17 december 2015 11:37

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Bermweg heeft dinsdagmorgen een flinke brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks half elf de melding van brand in de woning. Ter plaatse bleek het een flinke brand te zijn.

De brandweer was snel ter plaatse em wist het vuur snel te blussen. Er moesten sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd om het vuur volledig te doven. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, het pand stond immers leeg.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand in woning Bermweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Bermweg heeft dinsdagmorgen een flinke brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks half elf de melding van brand in de woning. Ter plaatse bleek het een flinke brand te zijn.

De brandweer was snel ter plaatse em wist het vuur snel te blussen. Er moesten sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd om het vuur volledig te doven. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, het pand stond immers leeg.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!