Meisje zeer ernstig gewond na sprong van flat Reviusrondeel Capelle a/d IJssel

donderdag 17 december 2015 23:27

Capelle aan den IJssel – Een meisje is donderdagmiddag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat zij van een flat was gesprongen. Het meisje zou van school vermist of weggelopen zijn en werd niet veel later onder aan de flat van het Reviusrondeel aangetroffen.

Zij werd in kritieke toestand door middel van een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is verder onbekend. De politie liet weten op dit moment geen verder onderzoek te doen.

Dit bericht is geplaatst ivm de vele vragen van buurtbewoners over het incident.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje zeer ernstig gewond na sprong van flat Reviusrondeel Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een meisje is donderdagmiddag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat zij van een flat was gesprongen. Het meisje zou van school vermist of weggelopen zijn en werd niet veel later onder aan de flat van het Reviusrondeel aangetroffen.

Zij werd in kritieke toestand door middel van een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is verder onbekend. De politie liet weten op dit moment geen verder onderzoek te doen.

Dit bericht is geplaatst ivm de vele vragen van buurtbewoners over het incident.

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!