Op de foto met de politiemotor tijdens de winterfair Crimpenhof Krimpen aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – In winkelcentrum Crimpenhof aan het Raadhuisplein vond er zaterdag 19 december  van 10:00 uur tot 17:00 uur een winterfair plaats. Dit met diverse kramen en bezigheden in en om het winkelcentrum. Om het verkeer rond het winkelcentrum in goede banen te leiden zijn de vrijwillige verkeersregelaars ingezet van de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Een ballonnenclown maakte van ballonnen  voor de kinderen de leukste figuren, ook was er een karikaturist en tekende leuke karikatuur-tekeningen van bezoekers, door het winkelcentrum liepen diverse bandjes met sfeervolle kerstliederen speelde.

- Advertisement -

 

Burgernet

Twee dames van burgernet waren aanwezig om mensen te informeren over wat burgernet precies doet en deelde flyers er andere dingen uit aan de burgers. Bij deze winterfair hebben 59 deelnemers  zich hiervoor aangemeld. Meer informatie over burgernet kunt u vinden op http://www.burgernet.nl

Politie en Veilig Verkeer Nederland

De politie was er met wijkagenten en politievrijwilligers aanwezig en deelde hierbij allerlei folders en informatiemateriaal over o.a. inbraakpreventie. Kinderen konden op de één van de twee politiemotoren op de foto gezet worden. Veilig Verkeer Nederland was aanwezig met de 100% BOB campagne, hier konden mensen met een geprepareerde skibril wat lijkt dat je 4 glazen bier ophebt een parcours lopen. Dit op het plein in het winkelcentrum. Na het lopen kregen de deelnemers hiervan een BOB-sleutelhanger. Ook een stand van de Roparun was aanwezig. Burgemeester Martijn Vroom kwam ook nog even kijken op deze winterfair.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren en politie Krimpen aan den IJssel Video Jeroen van Zomeren

 

IMG_9702 IMG_9710 IMG_9716 IMG_9841 IMG_9856 IMG_9920 IMG_9987

IMG_0043

IMG_0061

IMG_0082

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...