Op de foto met de politiemotor tijdens de winterfair Crimpenhof Krimpen aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – In winkelcentrum Crimpenhof aan het Raadhuisplein vond er zaterdag 19 december  van 10:00 uur tot 17:00 uur een winterfair plaats. Dit met diverse kramen en bezigheden in en om het winkelcentrum. Om het verkeer rond het winkelcentrum in goede banen te leiden zijn de vrijwillige verkeersregelaars ingezet van de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Een ballonnenclown maakte van ballonnen  voor de kinderen de leukste figuren, ook was er een karikaturist en tekende leuke karikatuur-tekeningen van bezoekers, door het winkelcentrum liepen diverse bandjes met sfeervolle kerstliederen speelde.

- Advertisement -

 

Burgernet

Twee dames van burgernet waren aanwezig om mensen te informeren over wat burgernet precies doet en deelde flyers er andere dingen uit aan de burgers. Bij deze winterfair hebben 59 deelnemers  zich hiervoor aangemeld. Meer informatie over burgernet kunt u vinden op http://www.burgernet.nl

Politie en Veilig Verkeer Nederland

De politie was er met wijkagenten en politievrijwilligers aanwezig en deelde hierbij allerlei folders en informatiemateriaal over o.a. inbraakpreventie. Kinderen konden op de één van de twee politiemotoren op de foto gezet worden. Veilig Verkeer Nederland was aanwezig met de 100% BOB campagne, hier konden mensen met een geprepareerde skibril wat lijkt dat je 4 glazen bier ophebt een parcours lopen. Dit op het plein in het winkelcentrum. Na het lopen kregen de deelnemers hiervan een BOB-sleutelhanger. Ook een stand van de Roparun was aanwezig. Burgemeester Martijn Vroom kwam ook nog even kijken op deze winterfair.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren en politie Krimpen aan den IJssel Video Jeroen van Zomeren

 

IMG_9702 IMG_9710 IMG_9716 IMG_9841 IMG_9856 IMG_9920 IMG_9987

IMG_0043

IMG_0061

IMG_0082

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...