Grote brand in woning Oude Binnenweg Rotterdam Centrum (video)

maandag 21 december 2015 05:29

Rotterdam – In een woning aan de Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam heeft maandagmorgen omstreeks 04:15 uur een flinke brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer, was de brand korte tijd uitslaand op het dak.

Alle bewoners hadden zichzelf al in veiligheid kunnen brengen. De brandweer had moeite om de brand te blussen doordat deze zich tussen vooral tussen het dak betrof. Om de brandhaarden te kunnen blussen moest er worden gesloopt.

Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Er raakte niemand gewond. Ten tijde van de brand zijn een aantal woningen ontruimd.  Het is niet bekend wanneer de bewoners weer terug naar hun huizen kunnen. De schade in de betreffende woningen en daarbeneden is groot.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-2459 bewerkt-2502 bewerkt-2500 bewerkt-2495 bewerkt-2488 bewerkt-2485 bewerkt-2481 bewerkt-2471

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in woning Oude Binnenweg Rotterdam Centrum (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam heeft maandagmorgen omstreeks 04:15 uur een flinke brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer, was de brand korte tijd uitslaand op het dak.

Alle bewoners hadden zichzelf al in veiligheid kunnen brengen. De brandweer had moeite om de brand te blussen doordat deze zich tussen vooral tussen het dak betrof. Om de brandhaarden te kunnen blussen moest er worden gesloopt.

Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Er raakte niemand gewond. Ten tijde van de brand zijn een aantal woningen ontruimd.  Het is niet bekend wanneer de bewoners weer terug naar hun huizen kunnen. De schade in de betreffende woningen en daarbeneden is groot.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-2459 bewerkt-2502 bewerkt-2500 bewerkt-2495 bewerkt-2488 bewerkt-2485 bewerkt-2481 bewerkt-2471

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!