Uitslaande brand in woning Mathenesserweg Rotterdam

maandag 21 december 2015 14:58

Rotterdam – In een woning aan de Mathenesserweg is omstreeks 14.35 uur een uitslaande brand uitgebroken. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek er sprake van een felle brand. Twee brandweerploegen zijn ter plekke om de brand te bestrijden. Deze gaat gepaard met enige rookontwikkeling.

Op dit moment is meer informatie nog niet bekend. Voor zover bekend is er geen sprake van gewonden op dit moment.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand in woning Mathenesserweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Mathenesserweg is omstreeks 14.35 uur een uitslaande brand uitgebroken. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek er sprake van een felle brand. Twee brandweerploegen zijn ter plekke om de brand te bestrijden. Deze gaat gepaard met enige rookontwikkeling.

Op dit moment is meer informatie nog niet bekend. Voor zover bekend is er geen sprake van gewonden op dit moment.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!