Grote uitslaande brand in paardenschuur, paarden ongedeerd Plaatweg Stellendam

dinsdag 22 december 2015 05:11

Stellendam – In een grote boerderij aan de Plaatweg is vanmorgen omstreeks half 5 een grote uitslaande brand ontstaan. Bij aankomst van de brandweer was er al geen redden meer aan en sloegen de vlammen uit de schuur van de boerderij.

De brandweer was met een peleton aan brandweerpersoneel en voertuigen aanwezig om de brand te bestrijden. In de schuur stonden een aantal paarden, deze konden door een buurman in een naastgelegen weiland in veiligheid worden gebracht. Er raakte bij de brand niemand gewond.

Omdat er mogelijk sprake was van asbest werd er in de omgeving gemeten door meetploegen. Hieruit bleek dat er rondom de brand geen asbest is neergeslagen dan op het eigen erf. De brandweer wist het woonhuis te behouden. Hoe de brand is ontstaan wordt onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote uitslaande brand in paardenschuur, paarden ongedeerd Plaatweg Stellendam
Schrijver:

 

 

Stellendam – In een grote boerderij aan de Plaatweg is vanmorgen omstreeks half 5 een grote uitslaande brand ontstaan. Bij aankomst van de brandweer was er al geen redden meer aan en sloegen de vlammen uit de schuur van de boerderij.

De brandweer was met een peleton aan brandweerpersoneel en voertuigen aanwezig om de brand te bestrijden. In de schuur stonden een aantal paarden, deze konden door een buurman in een naastgelegen weiland in veiligheid worden gebracht. Er raakte bij de brand niemand gewond.

Omdat er mogelijk sprake was van asbest werd er in de omgeving gemeten door meetploegen. Hieruit bleek dat er rondom de brand geen asbest is neergeslagen dan op het eigen erf. De brandweer wist het woonhuis te behouden. Hoe de brand is ontstaan wordt onderzocht.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!