Lege schappen na brand bij bakkerij Klootwijk Vlierbaan Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er in de bakkerij van Klootwijk aan de Vlierbaan in Capelle aan den IJssel een brand gewoed in één van de ovens. Een olieleiding was gaan lekken en op het isolatiemateriaal terecht gekomen waarna er brand ontstond. Direct stelden de medewerkers van het bedrijf diverse procedures in gang waardoor de rook beperkt bleef tot de ruimte van de ovens en de eerste expeditiehal. Het brood wat al klaar stond voor een groot aantal winkels in de rookvrije expeditiehal kon hierdoor worden gered.

De brandweer moest sloopwerkzaamheden verrichten om de brand te kunnen doven. De rook die vrij kwam bij de brand beschadigde de broden op de productieband. Ook het brood wat nog aanwezig in de reiskasten met name witte bolletjes zijn verloren gegaan. Het bedrijf heeft daardoor een behoorlijke economische schade op gelopen.

- Advertisement -

Een woordvoerder van het bedrijf meldde dat zij ervoor zullen zorgen dat alsnog alle winkels en supermarkten waar het bedrijf aan levert voorzien worden van brood. Dit zal later op de dag alsnog worden afgeleverd. De oven waar de brand in is ontstaan is afgekoppeld. In de andere ovens kon na de werkzaamheden van de brandweer weer brood worden gebakken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-2505 bewerkt-2515 bewerkt-2523 bewerkt-2529 bewerkt-2534 bewerkt-2542 bewerkt-2543 bewerkt-2546

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met parkerende auto Randweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Randweg in Rotterdam heeft vanavond rond 21.15 uur een flink ongeval plaatsgevonden tussen een...

Arrestatieteam valt woning Parsifal Capelle aan den IJssel binnen

Capelle aan den IJssel - Vanmorgen rond 06.00 uur heeft de politie een inval gedaan in een woning...

Derde en vierde aanhouding dodelijk incident De Klerkstraat Rotterdam

Dinsdagochtend is een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Brand in flatwoning aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 16 juli is er brand uitgebroken in een flatwoning aan de Schermerhoek....