Lege schappen na brand bij bakkerij Klootwijk Vlierbaan Capelle aan den IJssel (video)

dinsdag 22 december 2015 04:23

Capelle aan den IJssel – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er in de bakkerij van Klootwijk aan de Vlierbaan in Capelle aan den IJssel een brand gewoed in één van de ovens. Een olieleiding was gaan lekken en op het isolatiemateriaal terecht gekomen waarna er brand ontstond. Direct stelden de medewerkers van het bedrijf diverse procedures in gang waardoor de rook beperkt bleef tot de ruimte van de ovens en de eerste expeditiehal. Het brood wat al klaar stond voor een groot aantal winkels in de rookvrije expeditiehal kon hierdoor worden gered.

De brandweer moest sloopwerkzaamheden verrichten om de brand te kunnen doven. De rook die vrij kwam bij de brand beschadigde de broden op de productieband. Ook het brood wat nog aanwezig in de reiskasten met name witte bolletjes zijn verloren gegaan. Het bedrijf heeft daardoor een behoorlijke economische schade op gelopen.

Een woordvoerder van het bedrijf meldde dat zij ervoor zullen zorgen dat alsnog alle winkels en supermarkten waar het bedrijf aan levert voorzien worden van brood. Dit zal later op de dag alsnog worden afgeleverd. De oven waar de brand in is ontstaan is afgekoppeld. In de andere ovens kon na de werkzaamheden van de brandweer weer brood worden gebakken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-2505 bewerkt-2515 bewerkt-2523 bewerkt-2529 bewerkt-2534 bewerkt-2542 bewerkt-2543 bewerkt-2546

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lege schappen na brand bij bakkerij Klootwijk Vlierbaan Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er in de bakkerij van Klootwijk aan de Vlierbaan in Capelle aan den IJssel een brand gewoed in één van de ovens. Een olieleiding was gaan lekken en op het isolatiemateriaal terecht gekomen waarna er brand ontstond. Direct stelden de medewerkers van het bedrijf diverse procedures in gang waardoor de rook beperkt bleef tot de ruimte van de ovens en de eerste expeditiehal. Het brood wat al klaar stond voor een groot aantal winkels in de rookvrije expeditiehal kon hierdoor worden gered.

De brandweer moest sloopwerkzaamheden verrichten om de brand te kunnen doven. De rook die vrij kwam bij de brand beschadigde de broden op de productieband. Ook het brood wat nog aanwezig in de reiskasten met name witte bolletjes zijn verloren gegaan. Het bedrijf heeft daardoor een behoorlijke economische schade op gelopen.

Een woordvoerder van het bedrijf meldde dat zij ervoor zullen zorgen dat alsnog alle winkels en supermarkten waar het bedrijf aan levert voorzien worden van brood. Dit zal later op de dag alsnog worden afgeleverd. De oven waar de brand in is ontstaan is afgekoppeld. In de andere ovens kon na de werkzaamheden van de brandweer weer brood worden gebakken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-2505 bewerkt-2515 bewerkt-2523 bewerkt-2529 bewerkt-2534 bewerkt-2542 bewerkt-2543 bewerkt-2546

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!