Politiehelikopter zoekt naar verdachte na overval op postbezorger Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

woensdag 23 december 2015 21:46

Capelle aan den IJssel – Een politiehelikopter heeft woensdagavond geassisteerd bij het zoeken naar een verdachte van een overval op een postbezorger aan het Reviusrondeel. De postbezorger wilde omstreeks 21.00 uur een pakket afleveren en werd daarbij overvallen.

De pakketbezorger heeft nog geprobeerd te vluchten voor zijn belager maar kwam vast te zitten in het gras. Hij werd vervolgens op een gewelddadige manier beroofd en raakte daar zelfs bij gewond. De politie ging op zoek naar een nog onbekend aantal daders en kreeg daarbij luchtondersteuning van de politiehelikopter. Het is niet bekend of er al iemand is aangehouden.

SESAFGn2 0ziYdJyT LQt67vT6 YXD6Lf21 lP0MFs8A bjT3dpiR

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter zoekt naar verdachte na overval op postbezorger Reviusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een politiehelikopter heeft woensdagavond geassisteerd bij het zoeken naar een verdachte van een overval op een postbezorger aan het Reviusrondeel. De postbezorger wilde omstreeks 21.00 uur een pakket afleveren en werd daarbij overvallen.

De pakketbezorger heeft nog geprobeerd te vluchten voor zijn belager maar kwam vast te zitten in het gras. Hij werd vervolgens op een gewelddadige manier beroofd en raakte daar zelfs bij gewond. De politie ging op zoek naar een nog onbekend aantal daders en kreeg daarbij luchtondersteuning van de politiehelikopter. Het is niet bekend of er al iemand is aangehouden.

SESAFGn2 0ziYdJyT LQt67vT6 YXD6Lf21 lP0MFs8A bjT3dpiR

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!