Bestuurder op de vlucht na auto te water C.G Roosweg N210 Lekkerkerk

vrijdag 25 december 2015 09:31

Lekkerkerk – Op de C.G Roosweg N210 is op 1e kerstdag in de morgen een automobilist te water geraakt met zijn personenvoertuig. De hulpdiensten kregen omstreeks half negen de melding dat er een auto in de sloot zou liggen. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder van het voertuig al te zijn gevlogen.

Na een kort onderzoek bleek er verder niemand meer aanwezig. De auto was gekomen vanuit Krimpen aan den IJssel richting Schoonhoven. Een berger haalde het voertuig uit het water waarna de politie in de auto op zoek is gegaan naar eigendomsbewijzen. De eigenaar van het voertuig ligt vermoedelijk lekker thuis in zijn warme bed. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf en kan zwaar worden bestraft.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2570

bewerkt-2573 bewerkt-2576 bewerkt-2577

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder op de vlucht na auto te water C.G Roosweg N210 Lekkerkerk
Schrijver:

 

 

Lekkerkerk – Op de C.G Roosweg N210 is op 1e kerstdag in de morgen een automobilist te water geraakt met zijn personenvoertuig. De hulpdiensten kregen omstreeks half negen de melding dat er een auto in de sloot zou liggen. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder van het voertuig al te zijn gevlogen.

Na een kort onderzoek bleek er verder niemand meer aanwezig. De auto was gekomen vanuit Krimpen aan den IJssel richting Schoonhoven. Een berger haalde het voertuig uit het water waarna de politie in de auto op zoek is gegaan naar eigendomsbewijzen. De eigenaar van het voertuig ligt vermoedelijk lekker thuis in zijn warme bed. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf en kan zwaar worden bestraft.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_2570

bewerkt-2573 bewerkt-2576 bewerkt-2577

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!