Brandweer blust buitenbrand langs Bosdreef Rotterdam

maandag 28 december 2015 01:08

Rotterdam – De brandweer van Kazerne Metaalhof werd zondagavond laat opgeroepen om een buitenbrand aan de Bosdreef te blussen. Ongeveer in het midden stond een flinke stapel met afval van oude tuinhuisjes te branden. Vanwege de slechte waterwinning werd er besloten om het schuimblusvoertuig in te zetten.

Hierdoor kon de brand met onder andere schuim worden geblust. Omdat de voertuigen op de weg stonden kwam de politie ter plaatse om een rijstrook af te sluiten. Mogelijk is de brand aangestoken. De brandweer heeft een flinke tijd nodig gehad om de hele stapel te blussen.

FMS_2620 FMS_2622 FMS_2623 FMS_2626 FMS_2628 FMS_2632

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer blust buitenbrand langs Bosdreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer van Kazerne Metaalhof werd zondagavond laat opgeroepen om een buitenbrand aan de Bosdreef te blussen. Ongeveer in het midden stond een flinke stapel met afval van oude tuinhuisjes te branden. Vanwege de slechte waterwinning werd er besloten om het schuimblusvoertuig in te zetten.

Hierdoor kon de brand met onder andere schuim worden geblust. Omdat de voertuigen op de weg stonden kwam de politie ter plaatse om een rijstrook af te sluiten. Mogelijk is de brand aangestoken. De brandweer heeft een flinke tijd nodig gehad om de hele stapel te blussen.

FMS_2620 FMS_2622 FMS_2623 FMS_2626 FMS_2628 FMS_2632

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!