Brandweer blust containerbrand C.P Tielestraat Rotterdam

maandag 28 december 2015 01:00

Rotterdam – De brandweermannen van Kazerne Baan hadden het vandaag druk met meerdere containerbrandjes. Zo werden zij ook gealarmeerd voor een containerbrand aan de C.P Tielstraat in het Nieuwe Westen.

Aldaar stond een ondergrondse container in de brand. De brandweer bluste snel de container, terwijl zij bezig waren kwam er van verderop een melding van een gebouwbrand. Er werd snel ingepakt en een andere kazerne kwam ter plaatse om de container verder te blussen.

FMS_2594 FMS_2593

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer blust containerbrand C.P Tielestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweermannen van Kazerne Baan hadden het vandaag druk met meerdere containerbrandjes. Zo werden zij ook gealarmeerd voor een containerbrand aan de C.P Tielstraat in het Nieuwe Westen.

Aldaar stond een ondergrondse container in de brand. De brandweer bluste snel de container, terwijl zij bezig waren kwam er van verderop een melding van een gebouwbrand. Er werd snel ingepakt en een andere kazerne kwam ter plaatse om de container verder te blussen.

FMS_2594 FMS_2593

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!