Brandweer haalt patiënt naar beneden voor ambulancemedewerker Schapendreef Rotterdam

maandag 28 december 2015 01:13

Rotterdam – In een woning aan de Schapendreef was zondagavond een persoon onwel geworden. De persoon had dringend medische hulp nodig en werd behandeld door zowel ambulancemedewerkers als personeel van het Mobiel Medisch Team. Doordat de persoon stabiel naar beneden moest worden gebracht kwam de brandweer ter plaatse om de patiënt naar beneden te halen.

Door middel van een ladderwagen werd de brancard naar boven gebracht en kon daarna de patiënt met de ladderwagen naar beneden worden gebracht. Eenmaal beneden ging de ambulance met spoed naar het ziekenhuis. Vanwege het grote aantal voertuigen buiten waren veel bewoners getuigen van de hulpverlening.

FMS_2614 FMS_2611 FMS_2610 FMS_2603

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer haalt patiënt naar beneden voor ambulancemedewerker Schapendreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Schapendreef was zondagavond een persoon onwel geworden. De persoon had dringend medische hulp nodig en werd behandeld door zowel ambulancemedewerkers als personeel van het Mobiel Medisch Team. Doordat de persoon stabiel naar beneden moest worden gebracht kwam de brandweer ter plaatse om de patiënt naar beneden te halen.

Door middel van een ladderwagen werd de brancard naar boven gebracht en kon daarna de patiënt met de ladderwagen naar beneden worden gebracht. Eenmaal beneden ging de ambulance met spoed naar het ziekenhuis. Vanwege het grote aantal voertuigen buiten waren veel bewoners getuigen van de hulpverlening.

FMS_2614 FMS_2611 FMS_2610 FMS_2603

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!