Politie rijdt spookrijdende inbrekers op motor klem A4 Schiedam

maandag 28 december 2015 11:21

Schiedam – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee inbrekers op een motor klemgereden op de A4 nabij de Ketheltunnel. De agenten zagen de twee op een soort scooter rijden wat later een motor bleek te zijn. De twee gingen ervandoor toen ze aan de kant werden gezet.

De twee gingen in tegengestelde richting terug door de tunnel en probeerden te ontkomen. Bij de uitgang van de tunnel sprong de passagier van de motor. Hij kon snel worden aangehouden. De andere ging er op hoge snelheid vandoor. Agenten in een bus kozen voor de veiligheid van de andere weggebruikers en reed de motor klem tegen de vangrail.

De bestuurder raakte gewond bij de aanrijding en werd behandeld door ambulancepersoneel. Beiden werden vervolgens naar het bureau afgevoerd. Na onderzoek werd er bij hun ook inbrekerswerktuigen aangetroffen.
[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=923921081032643&id=716120121812741/” width=”700″/]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie rijdt spookrijdende inbrekers op motor klem A4 Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee inbrekers op een motor klemgereden op de A4 nabij de Ketheltunnel. De agenten zagen de twee op een soort scooter rijden wat later een motor bleek te zijn. De twee gingen ervandoor toen ze aan de kant werden gezet.

De twee gingen in tegengestelde richting terug door de tunnel en probeerden te ontkomen. Bij de uitgang van de tunnel sprong de passagier van de motor. Hij kon snel worden aangehouden. De andere ging er op hoge snelheid vandoor. Agenten in een bus kozen voor de veiligheid van de andere weggebruikers en reed de motor klem tegen de vangrail.

De bestuurder raakte gewond bij de aanrijding en werd behandeld door ambulancepersoneel. Beiden werden vervolgens naar het bureau afgevoerd. Na onderzoek werd er bij hun ook inbrekerswerktuigen aangetroffen.
[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=923921081032643&id=716120121812741/” width=”700″/]

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!