Brandweer rukt uit voor brand in schaftkeet Sporthoekpad Bergschenhoek

woensdag 30 december 2015 23:58

Bergschenhoek – De brandweer kreeg woensdagavond een melding van een brand aan de Sporthoekpad in Berschenhoek. Nabij de sportvelden werd een enorme knal gehoord waarna er een forse brand ontstond. Een omstander die net langs reed belde direct de brandweer toen hij de brand zag ontwikkelen.

Ter plaatse was er sprake van forse rook want er bleek een schaftkeet in de brand te staan. De brandweer ging uiteindelijk met meerdere stralen water de brandende keet te lijf. Na korte tijd waren de vlammen eraf en kon het vuur volledig worden gedoofd. Mogelijk is er vuurwerk vooraf gegaan.

FMS_2640 FMS_2642 FMS_2646 FMS_2649 FMS_2654 FMS_2655

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer rukt uit voor brand in schaftkeet Sporthoekpad Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – De brandweer kreeg woensdagavond een melding van een brand aan de Sporthoekpad in Berschenhoek. Nabij de sportvelden werd een enorme knal gehoord waarna er een forse brand ontstond. Een omstander die net langs reed belde direct de brandweer toen hij de brand zag ontwikkelen.

Ter plaatse was er sprake van forse rook want er bleek een schaftkeet in de brand te staan. De brandweer ging uiteindelijk met meerdere stralen water de brandende keet te lijf. Na korte tijd waren de vlammen eraf en kon het vuur volledig worden gedoofd. Mogelijk is er vuurwerk vooraf gegaan.

FMS_2640 FMS_2642 FMS_2646 FMS_2649 FMS_2654 FMS_2655

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!