Gino Heeren en Rien de Koning ontvoerd vanaf autobedrijf aan de Aardenhoek Breda

Date:

Deel bericht:

Breda – Dinsdagochtend 29 december 2015 om 11.20 uur vond vanuit autobedrijf Rene de Koning Auto’s aan de Aardenhoek in Breda een ontvoering plaats van twee mannen.

De slachtoffers zijn de 18-jarige Gino HEEREN (foto 1) uit Sprundel, gezet postuur, donker haar en gekleed in een opvallend lichtblauw jogging/trainingspak met witte strepen, witte sokken en slippers en de 42-jarige Rien de Koning (foto 2) uit Schoondijke, gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon.

- Advertisement -

ginorien

Namens de Hoofdofficier van Justitie in Breda is de politie voor een veilige terugkeer dringend op zoek naar de verblijfplaats van beide slachtoffers.

Daders
Ook is de politie op zoek naar de daders van de ontvoering waarvan naast enkele beeldopnames slechts een summier signalement bekend is zoals de kleding die te zien is op bijgaande beeldmateriaal. Een van de daders droeg een zwart kort jack met achterop een politielogo. Ze maakten gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter met zwaailicht en het valse kenteken 26-BX-NT. Ze zijn met hun slachtoffers weggereden in de richting van de Heusdenhoutseweg in Breda. Verdere vluchtrichting is onbekend.

ontvoering-breda-1ontvoering-breda-2

ontvoering-breda-3auto-1

Getuigen gezocht
Weet u waar de slachtoffers nu zijn, kent of herkent u de daders al dan niet in combinatie met de blauwe Volkswagen Transporter of heeft u iets van de ontvoering gezien of gehoord belt u dan met de Opsporingstiplijn van de politie 0800 – 6070 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. Iemand van 18 is niet economisch verantwoord,pas vanaf 23 jaar in Nederland. Wat er ook is gebeurd, deze mannen horen in 2016 vrij te zijn. Ook in maatschappelijk belang.

Reacties zijn gesloten.

spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...