Kleine brand in woning door wasmachine Wiekstraat Rotterdam

woensdag 30 december 2015 22:40

Rotterdam – De brandweer rukte woensdagavond uit voor een mogelijke brand in een woning aan de Wiekstraat. Aldaar bleek er in de woning lichte rook te zijn ontstaan en de brandweer ging op onderzoek uit. In de woning bleek een motortje van een wasmachine te zijn doorgebrand.

Door het relatief kleine brandje was er toch wat rook ontstaan. Door de ramen te openen kon deze worden verdreven. Het kleine brandje was snel meester.

FMS_2635

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in woning door wasmachine Wiekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer rukte woensdagavond uit voor een mogelijke brand in een woning aan de Wiekstraat. Aldaar bleek er in de woning lichte rook te zijn ontstaan en de brandweer ging op onderzoek uit. In de woning bleek een motortje van een wasmachine te zijn doorgebrand.

Door het relatief kleine brandje was er toch wat rook ontstaan. Door de ramen te openen kon deze worden verdreven. Het kleine brandje was snel meester.

FMS_2635

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!