Lichtgewonde na kleine brand in woning Leiden

woensdag 30 december 2015 22:42

Leiden  – Vanavond omstreeks 22:15 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand op de Ida Heijermanspad in Leiden. Ter plaatse bleek er brand te woeden in de keuken van de woning. De brand ontstond toen de luxaflex / het gordijn vlam vatte door een kaars welke op de vensterbank stond.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen. De brand is uiteindelijk geblust. Drie ambulances zijn uiteindelijk gealarmeerd om meerdere personen na te kijken op rookinhalatie, een van hen, een volwassen man is uiteindelijk voor controle vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0977 IMG_0971 IMG_0967

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichtgewonde na kleine brand in woning Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden  – Vanavond omstreeks 22:15 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand op de Ida Heijermanspad in Leiden. Ter plaatse bleek er brand te woeden in de keuken van de woning. De brand ontstond toen de luxaflex / het gordijn vlam vatte door een kaars welke op de vensterbank stond.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen. De brand is uiteindelijk geblust. Drie ambulances zijn uiteindelijk gealarmeerd om meerdere personen na te kijken op rookinhalatie, een van hen, een volwassen man is uiteindelijk voor controle vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_0977 IMG_0971 IMG_0967

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!