Politie pakt autokrakers in Dordrecht na achtervolging over de A16

woensdag 30 december 2015 23:59

Vlaardingen – Dordrecht – De politie heeft woensdagavond een achtervolging gehad die is geeindigd in Dordrecht. Een bewoner aan de Claudius Civilislaan in Vlaardingen merkte dat drie mannen een auto wilden openbreken. Toen dit niet lukte stalen ze kentekenplaten van de auto en gingen ervandoor.

Agenten zagen vervolgens de auto die voldeed aan de beschrijving rijden en gaven hen een stopteken. Dit werd genegeerd waarna zij er op hoge snelheid over de A16 vandoor gingen. Eenmaal op de Transvaalstraat in Dordrecht kon het drietal worden klemgereden. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie pakt autokrakers in Dordrecht na achtervolging over de A16
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Dordrecht – De politie heeft woensdagavond een achtervolging gehad die is geeindigd in Dordrecht. Een bewoner aan de Claudius Civilislaan in Vlaardingen merkte dat drie mannen een auto wilden openbreken. Toen dit niet lukte stalen ze kentekenplaten van de auto en gingen ervandoor.

Agenten zagen vervolgens de auto die voldeed aan de beschrijving rijden en gaven hen een stopteken. Dit werd genegeerd waarna zij er op hoge snelheid over de A16 vandoor gingen. Eenmaal op de Transvaalstraat in Dordrecht kon het drietal worden klemgereden. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!