Dode na zeer ernstig ongeval met auto’s en vrachtwagens A2 Maarssen

woensdag 30 december 2015 10:15

Maarssen –  Bij een ongeval op de rijksweg A2 zijn zeven slachtoffers gewond geraakt en is één persoon overleden. Het ongeval ontstond woensdagochtend omstreeks 9.30 uur op de A2 ter hoogte van de afrit Maarssen. Een auto reed vermoedelijk met hoge snelheid achterop een andere auto. De voorste auto is door de botsing op de kop beland. Naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan door de Verkeersongevallenanalyse van de politie.

Bij het ongeval zijn zeven personen gewond geraakt, van wie een aantal ernstig.  Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een persoon is overleden. Over de identiteit van de slachtoffers kan nog niets gezegd worden. De bestuurder, die vermoedelijk het ongeval heeft veroorzaakt, is aangehouden. Verschillende hulpdiensten zijn nog bezig en de verwachting is dat de weg eind van de middag vrijgegeven kan worden.

Foto : Joost Fokken

 

Atljo_VpNiCqe9e59M3cJ8xEUe7FKOYsrJ2v7hq8166x Ap4Mw4jwSgqAdk7KzCBbKInjHANLX_ay-9Tbh63EfFXq Aie77T6Xzz5pm9SNrGcNzC7qfltIbC4TccMdzcM4hisP

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na zeer ernstig ongeval met auto’s en vrachtwagens A2 Maarssen
Schrijver:

 

 

Maarssen –  Bij een ongeval op de rijksweg A2 zijn zeven slachtoffers gewond geraakt en is één persoon overleden. Het ongeval ontstond woensdagochtend omstreeks 9.30 uur op de A2 ter hoogte van de afrit Maarssen. Een auto reed vermoedelijk met hoge snelheid achterop een andere auto. De voorste auto is door de botsing op de kop beland. Naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan door de Verkeersongevallenanalyse van de politie.

Bij het ongeval zijn zeven personen gewond geraakt, van wie een aantal ernstig.  Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een persoon is overleden. Over de identiteit van de slachtoffers kan nog niets gezegd worden. De bestuurder, die vermoedelijk het ongeval heeft veroorzaakt, is aangehouden. Verschillende hulpdiensten zijn nog bezig en de verwachting is dat de weg eind van de middag vrijgegeven kan worden.

Foto : Joost Fokken

 

Atljo_VpNiCqe9e59M3cJ8xEUe7FKOYsrJ2v7hq8166x Ap4Mw4jwSgqAdk7KzCBbKInjHANLX_ay-9Tbh63EfFXq Aie77T6Xzz5pm9SNrGcNzC7qfltIbC4TccMdzcM4hisP

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!