Auto brand volledig uit Catharinastraat Rotterdam

vrijdag 1 januari 2016 04:46

Rotterdam – De brandweer moest in de nacht van oudjaarsdag op nieuwjaarsdag uitrukken voor een autobrand in de Catharinastraat in Rotterdam. Aldaar bleek een geparkeerd staande auto van binnen in de brand te staan.

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto zo goed als uitbrandde. De auto was nog niet zo oud, en de politie denkt dat iemand hem bewust in de brand heeft gestoken. Eerder op de avond vatte een slagerij om de hoek al vlam. Baldadige jeugd wilde het toen opnemen tegen de politie door hen met vuurwerk te bekogelen.

Foto: Jeffrey Jacobs

FMS_2754

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_2409

DSC_2411

DSC_2412

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Auto brand volledig uit Catharinastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer moest in de nacht van oudjaarsdag op nieuwjaarsdag uitrukken voor een autobrand in de Catharinastraat in Rotterdam. Aldaar bleek een geparkeerd staande auto van binnen in de brand te staan.

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto zo goed als uitbrandde. De auto was nog niet zo oud, en de politie denkt dat iemand hem bewust in de brand heeft gestoken. Eerder op de avond vatte een slagerij om de hoek al vlam. Baldadige jeugd wilde het toen opnemen tegen de politie door hen met vuurwerk te bekogelen.

Foto: Jeffrey Jacobs

FMS_2754

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_2409

DSC_2411

DSC_2412

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!