Auto in brand tegen gevel Cairostraat Rotterdam

vrijdag 1 januari 2016 04:35

Rotterdam – De brandweer moest tijdens de jaarwisseling op 1 januari uitrukken voor een auto in de brand vlak tegen een gevel in de Cairostraat. Aldaar bleek de auto aan de voorzijde volledig in de brand te staan en door de hitte die vrijkwam werd de luifel van een bedrijfspand aangetast.

De brandweer zette direct in om overslag te voorkomen wat goed slaagde. De brand kon snel worden geblust. Wel ging de brand gepaard met een forse rookontwikkeling. Het is niet bekend of het pand schade heeft opgelopen door de brand.

FMS_2712 FMS_2713 FMS_2716 FMS_2717

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Auto in brand tegen gevel Cairostraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer moest tijdens de jaarwisseling op 1 januari uitrukken voor een auto in de brand vlak tegen een gevel in de Cairostraat. Aldaar bleek de auto aan de voorzijde volledig in de brand te staan en door de hitte die vrijkwam werd de luifel van een bedrijfspand aangetast.

De brandweer zette direct in om overslag te voorkomen wat goed slaagde. De brand kon snel worden geblust. Wel ging de brand gepaard met een forse rookontwikkeling. Het is niet bekend of het pand schade heeft opgelopen door de brand.

FMS_2712 FMS_2713 FMS_2716 FMS_2717

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!