Ontvoerde Gino Heeren (18) en Rien de Koning (42) zijn weer terecht Breda / Ulicoten

Date:

Deel bericht:

Breda / Ulicoten – De twee mannen die dinsdag 29 december 2015 in Breda werden ontvoerd, zijn weer terecht. Ze werden aan het begin van de nieuwjaarsnacht in het buitengebied van Ulicoten ongedeerd aangetroffen.

Ze verklaarden dat ze in een loods aldaar werden vastgehouden. Tijdens een onbewaakt moment wisten ze daaruit te ontsnappen waarna ze bij buren alarm sloegen. Beide mannen verkeren in goede gezondheid en zijn inmiddels na een eerste rechercheverhoor herenigd met hun families.

- Advertisement -

Ontvoerd
Gino Heeren (18) en Rien de Koning (42) werden dinsdagmorgen 29 december 2015 vanaf het terrein van een garagebedrijf aan de Aardenhoek in Breda ontvoerd. De daders maakten daarbij gebruik van een blauwe VW transporter. De politie richtte een Team Grootschalig Onderzoek in. Na overleg met de officier van justitie werd woensdagavond 30 december 2015 de ontvoering bekend gemaakt en de hulp van het publiek ingeroepen. Donderdag 31 december 2015 werden bewakingsbeelden vrijgegeven. Het Openbaar Ministerie stelde een beloning in het vooruitzicht voor de tip die zou leiden naar de twee mannen. Op locaties in Chaam en Breda werd tevergeefs gezocht naar beide mannen.

Onderzoek
Er wordt door de recherche een verder onderzoek naar de betrokkenen bij deze zaak ingesteld. Op de plek waar het tweetal zou zijn vast gehouden wordt een sporenonderzoek verricht.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...