Politie onderzoekt schietpartij, verdachte aangehouden na waarschuwingsschoten Korenaarstraat Rotterdam

vrijdag 1 januari 2016 04:49

Rotterdam – De politie heeft net voor de jaarwisseling een verdachte aangehouden voor een schietpartij aan de Korenaarstraat in Rotterdam. Aldaar waren er schoten op de grond gelost door een man en de politie ging er op af.

Een persoon kon worden aangehouden doordat er waarschuwingsschoten zijn gelost. Naast de verdachte kon ook het vuurwapen worden aangetroffen. De politie zette een gedeelte van de straat af zodat het wapen kon worden veiliggesteld. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De politie doet verder onderzoek.

FMS_2705 FMS_2706 FMS_2708

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij, verdachte aangehouden na waarschuwingsschoten Korenaarstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft net voor de jaarwisseling een verdachte aangehouden voor een schietpartij aan de Korenaarstraat in Rotterdam. Aldaar waren er schoten op de grond gelost door een man en de politie ging er op af.

Een persoon kon worden aangehouden doordat er waarschuwingsschoten zijn gelost. Naast de verdachte kon ook het vuurwapen worden aangetroffen. De politie zette een gedeelte van de straat af zodat het wapen kon worden veiliggesteld. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De politie doet verder onderzoek.

FMS_2705 FMS_2706 FMS_2708

 

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 3 juli rond 15.45 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Dakotaweg in Capelle aan den IJssel. Wat voor verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is nog onbekend. De hulpdiensten werden groots ingezet waar onder een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!