Politie onderzoekt schietpartij, verdachte aangehouden na waarschuwingsschoten Korenaarstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft net voor de jaarwisseling een verdachte aangehouden voor een schietpartij aan de Korenaarstraat in Rotterdam. Aldaar waren er schoten op de grond gelost door een man en de politie ging er op af.

Een persoon kon worden aangehouden doordat er waarschuwingsschoten zijn gelost. Naast de verdachte kon ook het vuurwapen worden aangetroffen. De politie zette een gedeelte van de straat af zodat het wapen kon worden veiliggesteld. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -

FMS_2705 FMS_2706 FMS_2708

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd